Monday, June 15, 2009

Haha..Patutlah Pointer Aku Rendah...baru perasan

"Jadi macam mana sekarang? Apa keputusan kita?"
"Kita dah bincang lama sangat dah ni. Nak tangguh atau teruskan?"
"Aku tau semua ade banyak kerja, tak study lagi.". Kata seorang sahabat semasa meeting.

"Aduh, terabai akademik aku" Seorang sahabat mencelah

"Rileks, aku pun tak study lagi hari ni, tapi kita kena jugak dapatkan kata putus; penting, masa semakin suntuk dah ni" Balas kawan saya yang tadi.

Entah macam mana, terkeluar satu soalan dari mulut saya, "Memang hari-hari kena study ke?"
"Haa??" Ahli majlis mesyuarat semua buat muka pelik..."Aku rasa soalan ko tak relevan la" Tiba-tiba seseorang bersuara.

Semua orang memang study hari-hari ke? Aku ingat dulu roomate aku yang study hari-hari tu satu perkara yang ajaib. Rupanya aku yang pelilk sebab tak pernah study. Hehe...

Meeting lepas tu, kawan saya cakap lagi, "Ok, kalau malam ni kita dah habis bincang, kita boleh la study".....






p/s: aku tak provide conclusion dalam tulisan ni, buat la sendiri....SEMOGA BERJAYA!!!!!

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template